CROWDFUNDING VOOR IJSBAAN HORST

LAAT HET SCHOOLSCHAATSEN DOORGAAN!

Echt ijs schaatsen is niet zomaar een seizoensgebonden plezier. Het is een ervaring, een traditie en een gelegenheid voor jongeren om een stukje van de Nederlandse wintercultuur te ontdekken. Wij zijn van mening dat iedereen deze unieke ervaring moet kunnen beleven.

Vanwege een tegenvallend seizoen 2022-2023 is de toekomst van de ijsbaan in Horst onzeker. Maar we zijn vastbesloten om komende winter weer een authentieke ijsbaan in het hart van Horst te realiseren.

In voorgaande jaren hebben we alle basisschoolleerlingen van Horst de kans gegeven om kosteloos te schaatsen. Dit jaar willen we dat opnieuw mogelijk maken, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Daarom vragen om jouw bijdrage.

Met een kleine donatie help je de jeugd (en hun families) de magie van schaatsen te ervaren. Laat je betrokkenheid zien en maak een impact. Vind je ook dat schaatsen op echt ijs in Horst voor iedereen toegankelijk moet zijn? Dan is jouw steun essentieel!

Scan de QR-code of klik op de zwarte knop!

Elke gift, hoe groot of klein ook, maakt gratis schaatsen voor de basisschoolleerlingen mogelijk. Scan de QR-code of klik op de zwarte knop hier beneden en kies zelf hoeveel je wilt bijdragen.

Kun je je al voorstellen hoe de kinderen stralen terwijl ze genieten van winterpret?