Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn de échte helden van IJsbaan Horst. Wil jij ook de handen uit de mouwen steken en genieten van een aantal geweldige voordelen! Mail naar vrijwilligers@ijsbaanhorst.nl en meld je aan!

   • Aan de slag tijdens het gezelligste evenement van Horst aan de Maas.
   • Je bent in de ochtend, middag of avond beschikbaar.
   • Je kinderen of kleinkinderen (< 18 jaar) krijgen tijdens jouw vrijwilligersdienst gratis toegang tot de ijsbaan.
   • Een gezellige vrijwilligersavond op 8 januari 2023.
   • Én dit allemaal met een super leuk vrijwilligersteam

Horeca

Bij de horeca zoeken onze schaatsers en toeschouwers de warmte op. Bij jou kunnen ze even rustig ontdooien en genieten van wat lekkers. Jij zorgt ervoor dat de drankjes en lekkernijen over de toonbank vliegen – en uiteraard betaald worden – en dat alles bijgevuld en schoon is. 

Kassa

Ook als de temperatuur onder het vriespunt daalt zorg jij voor een warm ontvangst bij onze kassa. Jij verkoopt en controleert kaartjes, beheert onze lockers en zorgt ervoor dat alles er spik en span uitziet rondom de kassa, schaatsverhuur en onze toiletten.

Schaatsverhuur

Jij zorgt dat iedereen de juiste maat schaatsen aan z’n voeten krijgt. Je maakt schaatsen schoon en beheert onze lockers en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is rondom de kassa en schaatsverhuur.

IJsmeester

Als ijsmeester laat jij alles gladjes verlopen, op én rondom, de schaatsbaan. Je zorgt dat de schaatsbaan er netjes en veilig bij ligt. Je controleert polsbandjes, zorgt ervoor dat iedereen handschoenen draagt en houdt toezicht.

IJsbaan Horst wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

Ook sponsor worden?

Draagt u, net als bovenstaande bedrijven IJsbaan Horst een warm hart toe?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.